Echipa noastră vine în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri, asigurând la cel mai înalt nivel de calitate sonorizări pentru toate tipurile de evenimente: spectacole, serbări, banchete, baluri, nunţi, botezuri, revederi, etc, atât în aer liber cât şi în spaţii închise.
            Experienţa pe care o avem în acest domeniu, este cartea
noastră de vizită care ne recomandă.
            Pentru a oferii un sunet de calitate, folosim aparatură de
ultimă generaţie de la cei mai mari producători din domeniu:
Dynacord, Senheiser, Peavey, Shure, JBL AKG, ş.a.
            La cerere, oferim şi jocuri de lumini,
maşini de fum, de confetii, lumini de proiecţie,
stroboscoape, maşini de baloane,  videopriectoare, etc.

 

 

... În momentul în care trebuie să organizaţi o petrecere totul se complică, totul devine dificil. Dar, colaborând cu noi, veţi vedea că sfaturile şi serviciile noastre vă vor scoate din această nebuloasă şi totul va fi simplu, totul va fi perfect, aşa cum aţi dorit, iar invitaţii dumneavoastră vă vor invidia pentru modul în care aţi organizat petrecerea.
...La orice eveniment, un rol important îl are  DJ-ul şi muzica ce se va asculta, în ton cu preferinţele celor prezenţi. Acest aspect se va rezolva în urma prezentării ofertei noastre şi stabilirii împreună a playlist-ului.
...Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor nostri cele mai optime solutii tehnice avand capacitatea de a ne adapta la orice fel de buget, transformand evenimentul dvs. intr-unul de un real succes.
...Cunoastem importanta activitati pe care o desfasuram, precum si cerintele pietei, de aceea pentru noi fiecare client si fiecare eveniment sunt la fel de importante si ne straduim ca orice eveniment organizat de noi (nunta, botez, cununie, aniversare, petrecere) sa ramana o amintire de neuitat, atat pentru dumneavoastra cat si pentru invitatii dumneavoastra
...Deosebit de important este modul  în care se realizează difuzarea muzicii.
...Pentru a oferi o atmosferă plăcută, un sunet de calitate, în timpul petrecerii dumneavoastră, vă asigurăm că folosim un echipament profesional de ultimă generaţie.
...Fiecare eveniment este unic în felul lui şi trebuie să fie potrivit cu personalitatea şi cu stilul dumneavoastră. Vă invităm să experimentaţi avantajele pe care le aveţi în alegerea unei echipe profesioniste şi pline de abnegaţie cu ajutorul căreia vă sunt asigurate distracţia şi veselia.

 
                 
Copyright © 2010 SilvianSOUND
Proiect realizat şi întreţinut de DNMedia - Câmpulung Moldovenesc